5 дек. 2013 г.

Увага! Вітаємо школи, переможців конкурсу "2000 шкіл" НП "Відкритий світ"

Школи Луганської області стали переможцями конкурсу "2000 шкіл" й отримають сучасне обладнання для навчання. Ще школи мають шанси теж приєднатися до проекту! Див. списки за адресою http://form.educom.ua
Якщо ваша школа опинилася у жовтому списку – є непогані шанси потрапити до «Відкритого світу». Для цього досить лиш зібрати документи, котрих бракує до повного списку й надіслати їх на адресу поштової скриньки «Відкритого світу» (01054, Київ, 54, абонентська скринька 39).
Більше того, враховуючи завантаженість Укрпошти у передсвятковий період, у вас також є можливість продублювати ці документи у вигляді скан-копій на електронну адресу «Відкритого світу» 2000@educom.ua, паралельно надіславши оригінали у звичайний спосіб.
Школи з жовтого чи червоного списку, що до 12 грудня надішлють найповніший комплект документів потраплять до Національного проекту «Відкритий світ» й у найближчі місяці отримають доступ до освітнього порталу й новітнє обладнання.
P. S. Друзі, інформація у таблицях зібрана на основі заповнених вами заявок. Якщо раптом, ви виявили помилки у описі вашої школи, будь ласка, повідомте про це за адресою 2000@educom.ua. Дякуємо!

Комментариев нет:

Отправить комментарий